Buitenschoolse opvang

Wij werken nauw samen met  buitenschoolse opvang (bso) de Reuze Zwam van Stichting Kinderopvang Waterland (SKW) die is gehuisvest in het noodlokaal dat op het schoolplein staat en ook het handenarbeidlokaal gebruikt. Kinderen kunnen 's morgens vanaf 7.30 uur bij de voorschoolse opvang terecht. Ook na schooltijd is er opvang onder leiding van de medewerkers van SKW. Wij dragen zorg voor een goede overdracht aan deze medewerkers, zodat u als (werkende) ouder er op kan vertrouwen dat de opvang van uw kind voor of na schooltijd veilig is geregeld.

Na het fruit eten & drinken de kinderen kunnen kinderen zelf kiezen aan welke activiteit ze mee doen, zoals een knutselactiviteit of met een groepje kinderen een schimmenspel op te voeren; maar er is ook ruimte om even op de bank een boekje te lezen, buiten te spelen of te gamen. Regelmatig worden de dagelijkse activiteiten uitgebreid met clinics, theater, toneel, sport en diverse workshops.

Op de website van SKW kunt u meer lezen over deze bso en hoe u uw kind kunt aanmelden.

Ouders aan het woord

"De leerkrachten kijken goed naar wie mijn kind is."

"Ze hebben haar veiligheid en vertrouwen gegeven om zich te ontwikkelen. Niet opjagen, maar haar tempo volgen. Hier ben ik heel tevreden over."